У Харкові з дев’ятиповерхівки евакуювали 35 людей

Фото: kh.dsns.gov.ua

Через пожежу, що виникла ввечері 9 березня у дев’ятиповерхівці на вулиці Селянській, з будинку евакуювали 35 мешканців, в тому числі, шістьох дітей.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі ДСНС області.

Повідомлення про пожежу у харківській багатоповерхівці надійшло на номер служби порятунку “101” о 17:55. З повідомлення стало відомо про загоряння у квартирі на сьомому поверсі, а також про сильне задимлення на верхніх поверхах.

До місця виклику було направлено два відділення рятувальників на автоцистернах, одне відділення на автодрабині та автомобіль газодимозахисної служби. По прибуттю рятувальники встановили, що в одній з кімнат квартири та на балконі горіло сміття на площі 6 кв.м. Зважаючи на щільне задимлення верхніх поверхів, було прийняте рішення про негайну евакуацію мешканців. У супроводі рятувальників 35 осіб, включаючи шістьох дітей, успішно залишили небезпечну зону.

Рятувальники понад дві години гасили цю пожежу і 20:16 повністю її ліквідували. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Як повідомляв Харків Times,  двоє мешканців Богодухівщини, батько і син, загинули під час пожежі, що виникла вранці 20 лютого в будинку на вулиці Харківська, 34, в с. Максимівка.